Київ

У Києві рівень води в Дніпрі опустився ще на 11 см

702 0
Вже понад 2 тижні поспіль висота повені в межах столиці коливається приблизно на одному рівні
Фото: Дарницька РДА

Фото: Дарницька РДА

Станом на ранок 9 травня весняна повінь в Києві спадає. Про це повідомляє геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського.

За даним спостереження обсерваторії, 9 травня рівень води в Дніпрі у порівнянні із попередньою добою опустився на 11 см.

Як повідомляла КМВА, водопілля загроз місту не несе. Аварійних підтоплень не зафіксовано. Рівень небезпеки гідрологічних явищ залишається І (жовтий). При цьому утримується затоплення заплави шаром близько 40 см. Залишаються підтопленими заплавні території - острови у парку «Муромець», «Гідропарк», Труханів острів, Галерна затока, Корчувате, приватні ділянки в районі Осокорків. Промислові об’єкти і житлові масиви міста поза загрозою підтоплення.

Вже понад 2 тижні поспіль висота повені в межах столиці коливається в районі 9 300 см. 

Загалом рівень води в Дніпрі впав більше ніж на 60 см у порівнянні з піковим показником квітня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!