Київ

Росіяни атакували Київ ракетами. Наслідки

325 0
У кількох районах столиці впали уламки збитих ракет, є руйнування
Умовне фото

Умовне фото

Вночі проти 21 березня росіяни здійснили ракетну атаку на Україну. Зокрема на Київ летіли балістичні ракети Х-47 "Кинджал". Про це повідомляють Повітряні сили України.

Вибухи в Києві пролунали близько 05:00. Міський голова Віталій Кличко повідомив про падіння уламків збитої ракети на дитсадок у Святошинському районі міста. Ударнною хвилею вибило вікна у двох дев'ятиповерхівках.

У Шевченківському районі спалахнули автівки на стоянці та виникла пожежа у квартирі, а у Подільському районі уламки впали на територію двох підприємств. 

Згодом мер додав, що у Подільському районі в результаті падіння уламків ракети сталося загоряння в трансформаторній підстанції та в двоповерховій нежитловій будівлі.

Також у Подільському районі палає дах житлового будинку.

Наразі 8 постраждалих. Троє в Шевченківському районі, одна жінка — у Святошинському. Медики надали допомогу постраждалим на місці.

У Шевченківському районі, де горить квартира в житловому будинку, відбувається евакуація мешканців.

Повітряна тривога в Києві тривала 2 години 49 хвилин 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!