Російські окупанти масово намагаються уникнути прямих зіткнень із захисниками України

2062 0
Один з підрозділів бригади затримали при спробі перетину державного кордону в районі ПП «Шияни» і насильно повернули в зону бойових дій.

Російські окупанти масово намагаються уникнути прямих бойових зіткнень із захисниками України. Попри погрози про притягнення до кримінальної відповідальності, загороджувальні загони з так званих «кадирівців» та посилений контроль з боку «особістів» і прикордонників, російські окупанти всіма можливими способами намагаються залишити територію України.

Як повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України, командування 30 окремої мотострілецької бригади 2 загальновійськової армії країни-окупанта приховує масові дезертирства та погрожує солдатам розстрілами. Один з підрозділів бригади затримали при спробі перетину державного кордону в районі пункту пропуску «Шияни» (Бєлгородська область) та насильно повернули в зону активних бойових дій. Тепер в підрозділі обговорюють можливість здачі в полон захисникам України.

Читайте також: Є чотири наративи, які росія просуває проти України. Кулеба після Давоса

Воєнна розвідка України нагадує, що всіх воєнних злочинців викриють і за злочини проти мирного населення України притягнуть до відповідальності.

Нагадаємо, що російські війська не змогли ефективно використати свої елітні підрозділи повітряно-десантних сил (ВДВ) у війні проти України. Через те, що росіяни не передбачили опір українців, вони понесли значні втрати серед десантників. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!