Київ

У Києві на Позняках шкільні стадіони-довгобуди не вводять в експлуатацію роками. Причина

1182 0
У Дарницькому районі роками тривають ремонти шкільних стадіонів, унаслідок цього тисячі дітей змушені займатися фізичною культурою, на не введених в експлуатацію майданчиках.

На столичних Позняках не один рік тривають реконструкції стадіонів середньої загальноосвітньої школи І-III ступенів № 62 (вул. Княжий Затон, 17-В) та школи I-III ступенів № 111 ім. С. А. Ковпака Дарницького району м. Києва (вул. Здолбунівська, 7-Б). Цим обурюються місцеві мешканці та батьки дітей, які навчаються у цих закладах та позбавлені можливості займатись спортом у своєму районі. Там акцентують на тому, що самі депутати звітували на сайті Київради про завершення робіт на обох стадіонах ще в січні 2022-го.

 

>;Tvoemisto.tv звернулися із запитом до Дарницької районної держадміністрації з проханням пояснити, чому ремонти двох шкільних стадіонів тривають вже понад шість років.  

У відповіді нас проінформували, що після завершення робіт з реконструкції стадіону школи № 62 були проведені заходи з оформлення документальних актів готовності стадіону до експлуатації і з 1 травня на ньому вже займаються діти (це підтверджують батьки, які били на сполох). 

«Наразі за інформацією керівництва закладу освіти наказом від 28.04.2023 № 57 «Про відновлення навчальних занять з фізичної культури на спортивних майданчиках середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 62» відновлені заняття з фізичної культури на шкільному стадіоні», – йдеться у відповіді.
 
Натомість щодо стадіону школи № 111, додали, що у 2023 році передбачені капітальні видатки на завершення реконструкції.
 
Тому лише після завершення робіт, підписання необхідної документації про завершення робіт буде визначено дату введення об'єкта в експлуатацію.
 
Як ми писали раніше, на столичній Оболоні відремонтують стадіон спортивної школи «Зміна» (фото проєкту).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!