Київ

Скульптури малюків-засновників Києва переодягли у детективів до дня народження Конан Дойла

882 0
У малюках можна впізнати, якого з героїв англійського письменника вони відображають.
Фото: Володимир Журавель

Фото: Володимир Журавель

Скульптури малюків — засновників Києва переодягли на Поштовій площі в Києві переодягли у Шерлока Голмса та доктора Ватсона на честь дня народження письменника Артура Конан Дойла. Про це повідомляє автор скульптури Володимир Журавель.

«Шерлок Холмс, доктор Ватсон і інспектор Лестрейд прибули до Києва, щоб зробити свій вклад для пришвидшення арешту, військового злочинця, міжнародного терориста «пу» і його зграї. Всіх з днем народження Артура Конан-Дойля!», - написав він у facebook, опублікувавши фото скульптур.

На опублікованих фото можна побачити, що скульптурки малюків-засновників столиці переодягли таким чином, що одразу можна впізнати, якого з героїв англійського письменника вони відображають. Зокрема, Либідь символізує місіс Гадсон – господиню помешкання на вулиці Бейкер-стріт, 221-Б, в якій проживають Шерлок Холмс і доктор Ватсон.

Журавель також висловив вдячність народу і керівництву Великої Британії за підтримку України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!