Київ

Стало відомо, що збудують у підніжжя монументу Батьківщина-Мати в Києві

1236 0
На місці колишнього індійського ресторану на з‘їзді біля мосту Патона впритул до гори, де знаходиться монумент Батьківщина-Мати, розпочалось будівництво.

Нової висотки поруч із пам’ятником Батьківщині-Матері будувати не планують. Там хочуть провести реконструкцію під новий заклад громадського харчування. На будівництво біля Батьківщини-Матері звернула увага на своїй сторінці в фейсбуці колишня народна депутатка Наталія Новак. 

Раніше на цьому місці розташовувався індійський ресторан New Bombay Palace. 

Ексдепутатка помітила початок будівельних робіт: з опублікованого нею відео видно, що там встановили будівельний паркан і працює кран.  

Генпідрядником будівництва вказано ТОВ "Шляхспецрембуд", замовником робіт є ТОВ "Зелений гай", яке в реєстрі зазначено як підприємство громадського харчування, власником якого вказано Семена Зельдича.  

Місто видало на цю реконструкцію містобудівні умови та обмеження, в яких йдеться про "реконструкцію нежилого будинку, закладу громадського харчування під комплекс громадського харчування". У заявника є право власності та дві земельні ділянки, які перебувають в оренді до 2025 та 2031 років. 

Згідно з паспортом об'єкту мова йде про 1-2 поверхову будівлю закладу громадського харчування та адміністративну будівлю. Робити планують завершити в грудні цього року.  

Після розголосу Наталія Новак опублікувала проєкт нової будівлі, який їй надав забудовник. "Забудовник оперативно відреагував на занепокоєння киян. Він повідомив, що за адресою бульвар Дружби народів (зараз Міхновського), 33 літ.А відбувається реконструкція закладу громадського харчування під комплекс громадського харчування", - резюмувала ексдепутатка. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!