Стажування в Німеччині для молодих управлінців. Як долучитись?

2849 0
Один із найпотужніших підприємницьких фондів Німеччини – Фонд Роберта Боша, запрошує молодих управлінців до участі у програмі «Коледж імені Карла Фрідріха Гьорделера «Good Governance», спрямованій на підвищення рівня кваліфікації нової генерації управлінців із різних країн Європи.

До участі у програмі запрошують 20 молодих фахівців, які впродовж одного року підвищуватимуть свою кваліфікацію та впроваджуватимуть власний проект, пов'язаний з основною професійною діяльністю на батьківщині.

Розпочнеться навчання з тритижневого семінару в Німеччині ( 27 серпня-16 вересня 2016 року), продовжиться п'ятиденним семінаром на початку 2017 року і закінчиться у серпні 2017 року семінаром у м. Берлін. Мова семінарів програми – німецька.

Додаткову інформацію щодо програми та вимог до кандидатів можна знайти за посиланням.

Кінцевий термін подання заявок для участі у програмі – 22 лютого 2016 р. Зазначимо, що фонд Роберта Боша впроваджує проекти переважно в сферах зміцнення взаєморозуміння народів, освіти та охорони здоров'я.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!