Київ

Столична команда порятунку тварин вилікувала та повернула додому бобра

845 0
Після двотижневої реабілітації бобра повернули до природного середовища.
Ілюстративне фото / з відкритих джерел

Ілюстративне фото / з відкритих джерел

Центр порятунку диких тварин випустив на волю бобра. Після двотижневої реабілітації бобра, на якого напали собаки, звіра повернули до природного середовища. Про це йдеться у дописі центру у Facebook.

Як повідомляла зоозахисна організація UAnimals, 3 квітня бобер прийшов на приватне подвір‘я на Троєщині. Там на нього напали собаки. Власник будинку відігнав їх, відгородив від них бобра і викликав Київську групу порятунку тварин.
Команда Kyiv Animal Rescue Group відразу повезла бобра на водойму, щоб його випустити, проте той не хотів йти. Як з’ясувалося, він був травмований, тому його доставили до Центру.
 
Згодом виявилося, що тварина отримала травму на животі, на ласті та на хвості. Ветеринари оперативно промили й обробили рани, а оскільки вони виявилися не рваними, накладати шви не довелося.
 
Наразі бобер вже оговтався після травм та повернувся у водойму. Ветеринари зазначають, що цим тваринам важливо бути у природному середовищі для повного одужання.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!