Політична реклама

Святкувати Новий рік в Європі львів'янину коштуватиме від 120 євро

1719 0
Цієї зими серед львів’ян популярний новорічний відпочинок в Європі. Львів'яни вже почали бронювати новорічні автобусні тури.

Братися за організацію відпочинку потрібно вже зараз, адже так дешевше та безпечніше для здоров'я, інформують Головні новини Львова.

Найдешевше обійдеться відпочинок у сусідніх Польщі та Угорщині. Святкування Нового року у Кракові в середньому коштуватиме 150 євро з людини. Три дні туру Львів - Відень - Будапешт  - від 120 євро.

Поїздка в Австрію та угорщину на сім днів коштуватиме до 300 євро. Найдорожчою буде зустріч Нового року під Єйфелевою вежею. Семиденний тур з трьома днями в Парижі коштуватиме від 350 євро.

А от тим, кого більше приваблюють пальми, відпочинок обійдеться дорожче. На сім днів у єгипетському чотиризірковому готелі знадобиться щонайменше 1300-1400 доларів, відпочинок у Об’єднаних Арабських Еміратах в період зимових свят коштуватиме від 2,500 доларів. Тиждень на Шрі- Ланці - від 3000.

Туристичні агенції пропонують і новорічну програму в Карпатах. Однак, і тут лижникам потрібно подбати про бронювання житла завчасно. У святковий період пакет на три доби у Буковелі для двох буде коштувати від 5 до 10 тисяч гривень.

У Славському власники здебільшого пропонують відсвяткувати щонайменше 5 діб. Одній особі тризірковий готель обійдеться в середньому 7 тисяч гривень за тиждень. За відпочинкову базу доведеться викласти близько чотирьох тисяч. Дещо дешевше зустріти Новий рік у приватному секторі.

Там за кожну добу потрібно буде заплатити близько трьохсот гривень. Та й тут замовлень менше, аніж на три дні не приймають.

Якщо відпочинок організовувати самостійно, то за квитки та проживання також потрібно братись у жовтні-листопаді. Навіть у львівських хостелах, вже близько однієї п'ятої приватних кімнат заброньовано.

А от ціни на готелі як правило піднімають на 100 - 200 відсотків. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!