Київ

У Києві підсвітили Батьківщину-Матір в кольори прапорів США та України до Дня незалежності США

1050 0
США відзначають 247 річницю підписання Декларації Незалежності.

У Києві привітали Сполучені штати Америки з Днем Незалежності, підсвітивши Батьківщину-Матір кольорами американського прапора.
 

Зазначимо, сьогодні Сполучені Штати Америки, святкують 247 річницю підписання Декларації Незалежності від Об'єднаного Королівства Великої Британії, підписаної 4 липня 1776 року.

Зазначимо, що саме США стали для України найпотужнішим союзником у війні російських терористів проти України. З перших днів повномасштабного вторгнення США об'єднали коаліцію підтримки навколо нашої країни та постійно підтримують народ України як в самій країні, так і за її межами.

Окрім фінансової та політичної підтримки, передали Україні понад 10 тисяч комплексів Javelin, одну батарею ППО Patriot та боєприпаси до неї, понад 345 тисяч снарядів для мінометів, понад 4 тисячі ракет TOW, вісім систем ЗРК NASAMS, 20 зенітно-ракетних комплексів Avenger, 15 машини піхоти Bradley, 125 бронетранспортерів Stryker, 300 бронетранспортерів M113 та багато іншого на мільярди доларів.

Раніше ми повідомляли, що Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги Україні на 2,1 мільярди доларів, до якого увійдуть ЗРК, бронемашини, ракети, снаряди та патрони.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!