Київ

У Києві планують відновити закинутий дитсадок на Оболоні. Візуалізація

1573 0
Цього року планують розпочати основні ремонтні роботи.

На Мінському масиві, що в Оболонському районі Києва планують втілити проєкт з реконструкції дошкільного навчального закладу №206. Про це повідомив очільник Оболонської РДА Кирило Фесик у  Facebook.
 
Відомо, що дошкільний заклад ще на початку 2000-х років повністю припинив свою роботу. У місцевому пабліку «Життя Оболонського району та Мінського масиву» розповідають, що деякий час після ліквідації дитсадка приміщення використовувала виконавча служба району, згодом приватний ліцей, але з часом будівлю закинули і вона стала прихистком для безпритульних.
 
Однак вже цьогоріч почнеться реконструкція будівлі для відновлення у ній державного дитячого садочку. У планах на 2023 рік замінити усі інженерні мережі, зробити капітальний ремонт приміщень, облаштувати повноцінне укриття з двома виходами та зробити термомодернізацію всієї будівлі.
 
Як вказує очільник РДА, відновлений заклад дасть можливість навчати близько 150 дошкільнят району, також використовувати у разі необхідності заклад як Пункт Незламності та укривати під час повітряної тривоги близько 200 громадян.
 

Такий вигляд заклад має зараз

Візуалізація закладу

Як ми писали раніше, в Оболонському районі цьогоріч проведуть капітальний ремонт стадіону спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Зміна» (візуалізація).

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!