Київ

У Києві презентували нову айдентику Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА

754 0
Реалізувала дизайн агенція «Підвал 42»

В Києві представили новий стиль візуальної комунікації Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА. Про це повідомив директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

Задачі, поставлені перед новою айдентикою, реалізувала дизайн агенція «Підвал 42». Розробка дизайну відбувалася без залучення бюджетних коштів. 

«Задачі, які ми ставили перед оновленою айдентикою: вона має бути екологічною та інклюзивною, демонструвати нашу відкритість, а також бажання бути зрозумілими – комунікувати простою і доступною мовою. Вдячний команді «Підвал 42» за те, як відповідально і творчо вони підійшли до виконання роботи, а також за готовність допомогти місту в такий непростий для всіх нас час», – зазначив  Возний.

За словами співзасновників дизайн агенції «Підвал 42» Олександра Біленка та Владислав Рибалка, розробляючи айдентику Департаменту, вони закладали наступні принципи:

  • візуальна комунікація має бути інклюзивною, простою і щирою;
  • усі матеріали, на яких з’являється логотип Департаменту, мають бути максимально екологічними;
  • дизайн передбачає мінімалізм та багато білого простору.

 

Нагадаємо, у середині травня Київрада підтримала рішення про зміну найменування Управління екології та природних ресурсів КМДА на Департамент захисту довкілля та адаптації до змін клімату. Він продовжить виконувати всі функції Управління та працюватиме з темою зміни клімату.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!