Київ

У Києві пройде дискусія про Рамкову стратегію відновлення Києва

658 0
Розмова має на меті знайти інноваційні рішення та побудувати міцне партнерство для спільного розвитку Києва.

Медіа-хаб «Твоє місто» 31 травня проводить публічну дискусію на тему «Стратегія відновлення Києва». До дискусії запрошені депутати Київради, посадовці КМДА, експерти з економіки та муніципального розвитку, активісти. 

Враховуючи досягнуті домовленості з Києвом, Урядом Великої Британії через Програму технічної допомоги «Східне партнерство» у рамках спільного з Урядом України проєкту «UA2011-01 Надання експертної і технічної підтримки Уряду і обласним адміністраціям України щодо розробки та впровадження планів відновлення», було ініційовано надання місту Києву технічної підтримки з розробки базового економічно спрямованого стратегічного документа високого рівня - Рамкової стратегії відновлення міста Києва.

Мета публічної дискусії полягає в обміні ідеями, обговоренні визначених пріоритетів, врахуванні думки усіх важливих стейкхолдерів, а також пошуку можливих шляхів синергії.

Теми обговорення включатимуть:

  • інфраструктурний розвиток та транспортна мобільність;
  • економічна конкурентоспроможність; розвиток IT та новітних технологій, креативних індустрій і високотехнологічного фармацевтичного виробництва;
  • ефективне врядування та якісні міські послуги;
  • стале енергопостачання та використання енергоефективних технологій;
  • розвиток туризму та культурної спадщини;
  • екологічні питання та збереження природних ресурсів;
  • діджиталізація та цифрове відновлення.

 

Ця подія є другою публічною подією (про першу можна прочитати тут) і частиною нашої мети спільно будувати діалог для ефективного розвитку столиці України.

Повний запис дискусії невдовзі буде доступний на наших Facebook-сторінці та YouTube-каналі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!