Київ

У Києві та області негода: кілька районів без світла через падіння дерев на лінії електропередач

857 0
Енергетики почали працювати в посиленому режимі задля ліквідації наслідків грози.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Києві та області через погіршення погодних умов виникли часткові відключення електроенергії в кількох районах. У ДТЕК повідомили, що енергетики ремонтних бригад уже працюють у посиленому режимі задля повернення світла населенню.
 

«Через грозу вже є часткові відключення у Подільському, Оболонському та Святошинському районах столиці та Фастівському і Бучанському районах Київщини. Енергетики ДТЕК перейшли у посилений режим роботи та працюють 24/7, аби якомога швидше ліквідувати наслідки негоди», – наголосили там.

Енергетики також попередили, що погодні умови можуть стати причиною падіння дерев і обриву проводів у столиці та Київській області. Людей закликали бути обережними, не наближатися до ліній електропередачі та пам’ятати про інші правила безпеки. Через сильні пориви вітру в КМВА попросили містян також не ходити поблизу рекламних щитів.

До слова, Кабмін затвердив рішення про підвищення з 1 червня тарифів на електроенергію.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!