Київ

У Києві триває капітальний ремонт будівлі соцзахисту населення. Які роботи провели

633 0
На обліку в управлінні перебуває понад 106 тисяч громадян пільгових категорій.
Фото: Марина Хонда

Фото: Марина Хонда

У Дарницькому районі Києва триває капітальний ремонт будівлі управління соціального захисту населення. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Вже влаштували покрівлю з утепленням та замінили всі вікна. Повністю завершені електромонтажні роботи на другому поверсі, розпочаті на першому. Частково утеплили та облаштували фасад, а також укриття. Після реконструкції кияни зможуть отримувати послуги в комфортніших умовах. Нова будівля буде доступнішою та сучаснішою. Всі ремонтні роботи планують закінчити в наступному році», – пояснила вона.

За словами заступниці голови КМДА, на обліку в управлінні перебуває понад 106 тисяч громадян пільгових категорій. Серед них – більше 2 тисяч дітей з інвалідністю та майже 4 тисячі дорослих з інвалідністю. Вона також додала, що також тривають роботи над створенням малого групового будинку. У ньому житимуть діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, зокрема діти з інвалідністю, в умовах, максимально наближених до сімейних.

Нагадаємо, що «Будинок з комахами» на Володимирській, 93-95 в Києві, біля якого почали рити котлован, почав просідати.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!