Київ

У Києві в кінці року з'явиться «Електронний кабінет Захисника» з усім спектром послуг для військових

1139 0
Місто розробляє для киян-захисників новий сервіс – «Електронний кабінет Захисника».
Український військовий / з відкритих джерел

Український військовий / з відкритих джерел

Новий «Електронний кабінет Захисника» дозволить отримувати столичним військовим послуги за принципом «єдиного вікна». Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

У ньому можна буде швидко замовити та оформити близько 45 муніципальних послуг та понад 140 – державних. Від соціальних і медичних – до освітніх і допомоги в працевлаштуванні.

«Коли наші захисники повертаються додому, всі говорять про одну з головних проблем: щоб підтвердити свій статус, їм треба зібрати безліч документів у купі інстанцій», – написав Віталій Кличко.

Він зауважив, що сервіс дозволить отримувати послуги за принципом «єдиного вікна». В смартфоні, не виходячи з дому, можна буде замовити одночасно всі доступні послуги, дізнатися інформацію щодо статусу заявки, отримати зворотній зв’язок після її розгляду.

Запустити роботу «Електронного кабінету Захисника» місто планує до кінця 2023 року.

Зазначимо, сьогодні понад 100 000 киян боронять Україну від російських варварів.

Нагадаємо, наприкінці березня Київрада затвердила нову міську цільову програму «Підтримка киян – Захисників та Захисниць України» на 2023-2025 роки, розробку якої ініціював мер столиці. Один із важливих заходів цільової програми є, зокрема, створення нового міського сервісу – «Електронний кабінет Захисника».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!