У Києві відкрили Пункт незламності, що може вмістити понад 3000 людей

894 0
Цей «пункт незламності» у Деснянському районі є одним із найбільших у Києві.
Фото: КМВА

Фото: КМВА

Один із найбільших «пунктів незламності» в Києві відкрили на Лісовому масиві. Про це повідомили у КМВА.

Він розташований на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. Площа цього ліцею складає 3000 кв.м, відповідно там можуть вільно розміститися щонайменше 3 тисячі людей.

У пункті розмістили відокремлену зону відпочинку на 100 ліжок з можливістю масштабування в півтора рази. Тобто, вона легко адаптується під кількість людей. Усі спальні місця – це зручні ортопедичні ліжка з ламелями, якісними матрацами та приліжковими тумби. Відстань між ними – відповідає санітарним нормам. Тож люди похилого віку, мами з маленькими дітьми і взагалі всі охочі тут отримають здоровий відпочинок.

Для активних людей Пункт Незламності пропонує спортивні розваги – теніс, різноманітні тренажери, комп’ютерні ігри. Крім звичайних кави та чаю, відвідувачі можуть вільно приготувати гарячу їжу на свій смак. При вході є десяток вуличних пічок з достатніми запасами дров.

До того ж цей Пункт Незламності обладнаний місцями для відпочинку та зарядки гаджетів (їх тут 70 точок), супутниковим інтернетом, дитячою зоною розваг, зоною матері та дитини із засобами гігієни, телебаченням, кількома туалетами, генераторами, тепловими пушками, міні-бібліотекою, територією для вигулу тварин, пунктом охорони, може надавати медичну та психологічну допомогу.

Працює Пункт Незламності на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного з 12:30 до 20:00 щоденно. А у випадку блекауту готовий приймати киян цілодобово.

 

Нагадаємо, на Київщині триває облаштування пунктів незламності. Загалом у Києві та області працюють майже 450 пунктів, у яких можна підзарядити телефон, отримати доступ до Інтернету, зігрітися тощо. Там є генератори, старлінки, запаси води та їжі. Адреси Пунктів Незламності можна знайти за цим посиланням.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!