Київ

У Києві відновили роботу зі створення Центру соціальної реабілітації осіб з інтелектуальними та психічними порушеннями

665 0
Після капітального ремонту сучасний Центр буде надавати не лише послуги соціальної реабілітації, а й дасть можливість особам з інтелектуальними та психічними розладами освоїти нову професію та матеріально забезпечити себе.
ФОТО: МАРИНА ХОНДА / FACEBOOK

ФОТО: МАРИНА ХОНДА / FACEBOOK

У Києві відновили проєкт зі створення Центру соціальної реабілітації осіб з інтелектуальними та психічними порушеннями. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.
 
За її словами, у 2022 році через війну жодні роботи не проводилися, втім зараз роботи відновили – почали демонтувати всі конструкції на території, які заважали продовжувати роботу, звільнили приміщення усіма суб'єктами, які знаходилися там не за основним цільовим призначенням. Наразі проводять ремонт приміщення Центру, демонтують застаріле обладнання та виконують підготовчі роботи для ремонту столярної та художньої майстерень.
 
 
Нагадаємо, ремонтні роботи розпочали у 2021 році, за цей час замінили всі електричні комунікації, облаштували вентиляцію приміщень, душову та бойлерну, провели всі фасадні роботи та утеплення об'єкта, також повністю відремонтували залу комп'ютерної грамотності.
 
 
 
Додамо, після капітального ремонту сучасний Центр буде надавати не тільки послуги соціальної реабілітації, а й дасть можливість особам з інтелектуальними та психічними розладами освоїти нову професію та матеріально забезпечити себе.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!