Київ

У Києві волонтери ботсаду Гришка запрошують долучитися до команди. Як допомогти

801 0
Волонтери просять охочих долучатися до озеленення саду.

Спільноті волонтерів Ботанічного саду імені Гришка не вистачає людей для догляду за територією, тому вони запрошують всіх охочих долучитися до прибирання саду та догляду за рослинами.

Волонтери збиратимуться щосереди та щочетверга, щоб подбати про територію парку.

«Ботсад Гришка потребує допомоги. Не вистачає людей, хлопці, які косили траву, пішли нас захищати. Грошей від вхідних квитків ледве вистачає на підтримання життєздатності саду та на опалення оранжерей взимку. Ви можете допомогти, долучившись своїми руками на пару годин», – пише Галина Совенко-Шевердіна.

Найближчі збори заплановані на 15 та 16 червня з 10:00 до 16:00. За словами організаторів, активісти будуть обрізати та збирати насіння котячої м’яти закавказької в Саду ароматів. Бажано взяти гумові рукавички і капелюх від сонця. Стежити за найближчими заходами, які організовують волонтери, можна на їхній Facebook-сторінці за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!