Київ

У Києві впавши з висоти розбився 21-річний хлопець

729 0
Це вже четвертий подібний випадок в Києві за останній місяць
Фото умовне

Фото умовне

Вранці 2 листопада у Шевченківському районі Києва з вікна багатоповерхівки випав та загинув 21-річний хлопець. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на пресслужбу Шевченківського управління поліції ГУНП у м. Києві.

Загиблий – юнак 2002 року народження випав з вікна 5-го поверху. Надзвичайна подія сталася на вулиці Родини Глаголєвих.

Поліція поки кваліфікувала подію як «нещасний випадок». Правоохоронці наразі з’ясовують всі деталі.

Зазначимо, що це вже четвертий подібний випадок в Києві за останній місяць. На початку жовтня у Києві брат і сестра розбилися, стрибнувши з балкона на 24 поверсі. 9 жовтня у Києві загинули двоє дівчат 2005 і 2006 років народження, які стрибнули з недобудови. 15 жовтня внаслідок падіння з багатоповерхівки у Києві загинула 12-річна дівчинка.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!