Київ

У київській школі виготовили велику кількість окопних свічок та потрапили у національний реєстр рекордів України

906 0
В одній зі шкіл Києва виготовили понад 30 тисяч окопних свічок.
ФОТО: СКРІН З ВІДЕО КМВА/TELEGRAM

ФОТО: СКРІН З ВІДЕО КМВА/TELEGRAM

Національний реєстр рекордів України зафіксував нове досягнення – найбільшу кількість окопних свічок на одній локації. Учні, їхні батьки, вчителі та волонтери виготовили 31 258 окопних свічок і виклали із них тризуб та слова "Віримо у ЗСУ" на стадіоні однієї зі шкіл Дарницького району Києва. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

«Хлопцям та дівчатам на передовій дуже важливо знати, що їх підтримують в тилу: збирають гуманітарну допомогу, готують їжу, плетуть маскувальні сітки й "кікімори", роблять окопні свічки. Тому, сьогоднішній Національний Рекорд України не просто досягнення. Це послання бійцям на фронт - ми поруч, ми з вами, ми допомагаємо, ми переможемо!» сказав начальник КМВА Сергій Попко.

Усі окопні свічки невдовзі будуть на фронті. Їх отримають 35-ть різних підрозділів – бригади ЗСУ, ТРО, Нацгвардії, Президентська бригада, "Гвардії наступу", госпітальєри, повідомили у КМВА.

Фото: скрін з відео КМВА/Telegram

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!