У Києві скорочують інтервал руху метро і відновлюють рух поїздів

2111 0
Рух поїздів на «синій» та «зеленій» гілках відновлюють 15 квітня.

З 15 квітня на «синій» та «зеленій» гілках метро в Києві відновлять рух поїздів по обох коліях. Про це повідомляють в Київській МДА. 

«З 15 квітня на «синій» та «зеленій» гілках метро буде відновлено рух поїздів по обох коліях. На «червоній» гілці по обох коліях рух буде між станціями «Академмістечко» та «Шулявська» та по одній – між станціями «Шулявська» та «Театральна», – наголошують у відомстві. 

Орієнтовний інтервал руху на всіх гілках становитиме 30 хвилин. Для перевезень пасажирів метрополітен працює з 07:30 до 19:00.

Читайте також: У Києві продовжили рух червоною гілкою метро

Рух поїздів буде здійснюватися на «червоній» гілці від станції «Академмістечко» до станції «Театральна», на «синій» гілці – від станції «Героїв Дніпра» до станції «Теремки», на «зеленій» гілці – від станції метро «Сирець» до станції «Червоний хутір».

Наразі працюють пересадочні вузли: «Золоті ворота»-«Театральна»; «Площа Льва Толстого»-«Палац спорту». Без зупинки поїзди курсують на станціях: «Майдан Незалежності» та «Кловська».

Нагадаємо, що у київському метро напередодні продовжили рух червоною лінією. Поїзди курсують від станції «Академмістечко» до станції «Театральна». 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!