У Львові демонтували ще два незаконні кіоски

3083 0
Обидві споруди заважали реконструкції громадського простору.
Фото: Любомир Зубач

Фото: Любомир Зубач

У центрі Львова демонтували ще два незаконно встановлені кіоски. Один забрали з проспекту Свободи, з-під стін театру імені Марії Заньковецької, інший – з вулиці Волоської. Про це повідомив заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач. 

Читайте також: На території Скверу Гідності зносять незаконний МАФ

За його словами, обидві споруди заважали якісній реконструкції громадського простору – один стояв просто на хіднику, інший перешкоджав відновленню сходів та облаштуванню простору поблизу вулиці Людкевича.

«Наступний крок – «замітання слідів» опісля перебування МАФів. До слова, на Волоській це зробимо не за бюджетні кошти. Там реконструкцією громадського простору займеться компанія, яка взяла на себе такі зобов’язання в межах соціального партнерства з містом», – додав він. 

Нагадаємо, на вул. Городоцькій, 23 у Львові демонтували два самовільні кіоски, де продавали шаурму та каву. Обидва були розміщені посеред хідника і заважали капітальному ремонту тротуару.
Фото: Любомир Зубач

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!