У Львові два тижні всіх охочих навчатимуть української мови

2483 0
З 12 до 27 липня у Львові відбудеться Міжнародна літня школа української мови і культури «Крок до України». Цьогоріч школа відбудеться уже вп’яте: чотири попередні пройшли у Львові і Караганді (Казахстан). Літня школа «Крок до України» орієнтована на студентів, науковців, дослідників, представників українських громад за кордоном і всіх, хто зацікавлений у вивченні української мови і культури.
Фото: punct.com.ua

Фото: punct.com.ua

Організатор – Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою пропонує двотижневу програму, яка передбачає інтенсивний курс української мови (50 год.) і культурно-освітню програму (екскурсії, тренінги з народознавства, перегляд українських фільмів, відвідування театрів та музеїв, виїзна мандрівка, квест у Шевченківському гаю та інші цікаві заходи), інформує прес-служба НУ "Львівська політехніка".

Заняття з української мови проходитимуть у трьох групах (рівень А, В і С). На заняттях викладачі використовуватимуть підручники з української мови як іноземної, які вони уклали у МІОК: «КРОК-1» – підручник для початкового рівня вивчення української мови як іноземної (рівень А1 – А2); «КРОК-2» – підручник для середнього рівня вивчення української мови як іноземної (рівень В1); «Мандрівка Україною» – збірник лінгвокраїнознавчих текстів для читання із вправами (рівень В2); «Автостопом по Україні» – аудіокнига із вправами (рівень С1). Після завершення літньої школи учасники отримають сертифікати Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою.

Окрім липневої сесії у Львові, «Крок до України» вже традиційно пройде і в Казахстані (для молоді з місцевої української громади) – у серпні.

За додатковою інформацією звертайтесь за електронною адресою [email protected] або за телефоном +38 097 20 66 524 (Олеся Палінська).

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!