У Львові обговорять, як упорядкувати будівлі в історичному центрі. Де подивитися

2191 0
У Львові відбудеться відкрита дискусія про вигляд історичного міста: громадські простори, вивіски та реклама, літні тераси, фасади.
фото: www.slovoidilo.uа

фото: www.slovoidilo.uа

Дискусія, організована в рамках конференції з обміну досвідом між історичними містами України та в  рамках тижня заходів на тему: Що варто пам’ятати і як діяти в історичному міському середовищі.

Читайте також: Що можна зробити, щоб у центрі Львова жилося краще

Сьогодні, 26-го травня, о 12.00 стартує дискусія «Як врегулювати облаштування будівель в історичному середовищі: вивіски, тераси, реставрація».

Участь в обговоренні візьмуть представники муніципалітетів та громадських організацій міст Одеса, Чернівці, Вінниця, Бучач, Івано-Франківськ, Херсон, Харків, Чернігів, Миколаїв, Кременець, Червоноград, Львів.

Переглянути дискусію в режимі онлайн можна за посиланням http://tvoemisto.tv/on-line/, а також на офіційній Facebook-сторінці "Твоє місто".

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!