У Львові обговорять, якою має бути вулиця Бандери. Програма зустрічей

2439 0
Всі охочі можуть подавати свої ідеї на громадських зустрічах.
Фото: mobility.lviv.ua

Фото: mobility.lviv.ua

Упродовж вересня, команда проекту “Вулиця для всіх” спільно з архітекторами, проведе серію публічних обговорень щодо громадських просторів, які можуть створити на вул. Степана Бандери, повідомляє street4all.org.ua.

Команда проекту запрошує подавати свої поради і пропозиції про покращення планування потенційних громадських просторів, які знаходитимуться на вулиці Степана Бандери. Вхід на всі зустрічі вільний. 

13 вересня початок о 18:30

Відкрита зустріч-обговорення щодо можливих варіантів облаштування пішохідних зон на вул. С.Бандери
Локація: вул. Степана Бандери 14, поблизу Львівської академічної гімназії

  •  Презентація напрацювань щодо облаштування пішохідних зон, демонстрація матеріалів від дизайнера-урбаніста Олександра Шутюка, ЛКП "Інститут просторового розвитку"

 

19 вересня початок о 18:30 

Відкрита зустріч-обговорення щодо громадського простору біля Львівського будинку органної та камерної музики
Локація:вулиця Степана Бандери, 8, Львівський будинок органної та камерної музики

  • Презентація щодо змін організації дорожнього руху навколо Будинку органної та камерної музики від Романа Зубачика, начальника відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодору»
  •  Новий дизайн громадського простору навколо Будинку органної та камерної музики від архітекторів Антона Коломєйцева та Романа Крушельницького

27 вересня початок о 18:30

Відкрита зустріч-обговорення щодо простору поблизу церкви св.Ольги і Єлизавети 
Локація: пл. Кропивницького, 12, поблизу кафе “Картопляна хата” 

  •  Презентація нового трафіку транспортного руху навколо церкви св.Ольги і Єлизавети від Ігоря Могили, керівника відділу стійких транспортних систем "Інституту просторового розвитку"
  •  Презентація та обговорення нового дизайну громадського простору навколо церкви св.Ольги і Єлизавети від архітекторки Ольги Криворучко
     

Нагадаємо, у травні львів’янам презентували результати проекту «Вулиця для всіх»: оновлення вулиці Бандери, у якому брали участь місцеві мешканці. Проект передбачає двосмугову вулицю, на якій громадський транспорт їздитиме зі швидкістю 50 кілометрів на годину, велосмуги, пішохідні зони та парковки, які не заважають дорожньому руху. Такою буде вулиця Степана Бандери – перша у Львові, спланована за участю урбаністів та самих мешканців. З-поміж трьох проектів, напрацьованих під час експертних і громадських обговорень, обрали один – із збереженими деревами, але вужчою – 10,2 замість 11 метрів – проїжджою частиною. Ознайомитися з ескізним планом вулиці можна за посиланням.

Читайте також: Вулиця Бандери: серед недоліків бруківки – шум, вібрація, обмежений рівень безпеки

Читайте також: Чому заміна бруківки у Львові – це зле

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!