У Львові презентують інноваційний проект краудфандингової платформи StartEra. Де подивитись

2126 1
StartEra – це платформа для розміщення і просування творчих, соціальних і технологічних проектів, а також громадських ініціатив за фінансової підтримки з боку тих, хто вболіває за розвиток і реалізацію інновацій в Україні.
фото: startera.org.ua

фото: startera.org.ua

Завтра, 28 березня, о 17:00 відбудеться презентація інноваційного проекту – першої у Західному регіоні краудфандингової платформи StartEra за підтримки Національного університету «Львівська політехніка», Tech StartUp School та медіа-хабу «Твоє місто». 

StartEra – це платформа для розміщення і просування творчих, соціальних і технологічних проектів, а також громадських ініціатив за фінансової підтримки з боку тих, хто вболіває за розвиток і реалізацію інновацій в Україні.

У програмі:

  • Презентація платформи Startera.org.ua, її переваг та можливостей;
  • Представлення команди експертів краудфандингової платформи;
  • Презентація перших стартап проектів та соціальних проектів, що будуть розміщені на платформі з метою пошуку фінансової підтримки;
  • Ділові знайомства, зустрічі інвесторів, бізнесу та стартапів, щоб обговорити ділові пропозиції, отримати інвестування та обмінятися контактами.
     

 Читайте також: Куди ведуть технології: яку роботу скоро виконуватимуть роботи 

>Tvoemisto.tv транслюватиме подію наживо на сторінці у Facebook, y Youtube та на сайті «Твоє місто».

Коли: 28 березня

О котрій: 17:00

Де: головний корпус Львівської політехніки, вул. С. Бандери, 12 (актова зала)


Читайте також:
18 Січня, 2020 13:23
nelson Привіт глядачі, я нелсон, моя мати познайомила мене з великим храмом Великої Баби Огбого, коли виявила, що я не можу завагітніти дружині, це принесло стільки клопотів у мій шлюб і призвело до розлучення. За її словами, він дуже духовний і може змусити мою дружину повернутися до мене в радості, і ми можемо мати дітей разом. Спочатку я не сумнівався, поки я не зв’язався з ним, а потім кинув на мене могутні заклинання і змусив дружину повернутися. І тепер ми також щасливі з прекрасними дітьми, з того дня, коли Великий Баба Огбого працював на мене і вирішував мої проблеми, я склав тверду обітницю, що поки я живу, я завжди буду свідчити про доброту його великих творів, а тим, хто там стикається із стосунками та труднощами у шлюбі, слід швидко зв’язатися з ним та стати щасливим свідком, як я. Я кидаю його контакт тут, електронною поштою: [email protected], або його номер WhatsApp. +447440557868 ...
Він змусив мою колишню дружину повернутися до мене в радості
Він вилікував мене від безсилої людини до справжньої людини.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!