Політична реклама

У Львові проведуть екскурсію з використанням доповненої реальності

1255 0
15 листопада в рамках фестивалю «Ніч у Львові» відбудеться екскурсія з використанням доповненої реальності.

Екскурсія розпочнеться о 19.30, проведе її відомий львовознавець Ілько Лемко, - інформує прес-служба Львівської міськради.

Для власників смартфонів і планшетів розробили спеціальну програму-додаток з використанням доповненої реальності. Старе зображення архітектури міста накладатиметься на сучасне. Учасники екскурсії зможуть слухати розповіді Ілька Лемка, оглядаючи старий Львів на своєму мобільному пристрої.

Мобільний додаток HistoryPin є безкоштовним. Він доступний в мережі та підходить як для користувачів Android IOS, так і для Windows Mobile.

До слова, на сайті lviv.travel відкрили продаж електронних квитків на фестиваль «Ніч у Львові».

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, безкоштовними  атракціями листопадового фестивалю  "Ніч у Львові" будуть дійства  у Домініканському соборі,  у  палаці Потоцьких, відбудуться нічні  екскурсії вулицями міста, екскурсії у кабінет міського голови, покази колекцій одягу тощо.

Фестиваль «Ніч у Львові» відбудеться 15-17 листопада. Детальну програму заходів можна дізнатись на сайті lviv.travel


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!