У Львові вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

1723 0
Сьогодні у Львові відбулась тиха хода «Ми збережемо Віру». Таким чином львів’яни відзначили річницю трагічних подій, що сталися на Євромайдані рік тому та вшановували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Учнівська та студентська молодь пройшла від вишів до площі перед пам’ятником Т. Шевченку. Про це повідомляє Дивись. Інфо.

Збір студентів та учнів розпочався на площі перед ЛНУ ім.І.Франка та на площі перед НУ «Львівська політехніка». Далі колони попрямували на пр Свободи. На площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся флеш-моб, учасники якого прикрасити конструкцію біля пам’ятника власноруч зробленими маками. Також відбулася екуменічна панахида. 

Нагадаємо, вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні відбудеться також завтра, 20 лютого. На площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку відбудеться акція «Свіча пам’яті». Учасники дійства з допомогою лампадок зі свічками викладуть форму Тризуба.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!