Київ

У столичному метро відкрилась виставка, присвячена донорству крові. Фото

772 0
Вона триватиме до 9 липня в арт-вестибюлі станції «Золоті ворота».

У вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрили виставку «Системне донорство – як культурна норма». Вона триватиме до 9 липня в арт-вестибюлі станції «Золоті ворота». Про це повідомляє КП «Київський метрополітен», передає КМДА. 

Організаторами виставки є ГО «Агенти крові», яка вже четвертий рік поспіль проводить конкурс ілюстрацій до Всесвітнього дня донора крові. У рамках цьогорічного конкурсу учасниками стали 112 людей із 12 країн світу. Журі конкурсу відібрали 30 переможців, роботи яких розміщені у вестибюлі станції «Золоті ворота».

Читайте також: Київ займає восьме місце з кінця в рейтингу найкращих для життя міст світу

«Нині потреба в донорській крові є дуже високою, адже з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну збільшилась кількість людей, які потребують термінових донацій. Цей проєкт – гарний спосіб нагадати, що донорство крові дуже на часі, і кожен із нас може врятувати чиєсь життя», – наголошують в КМДА.

Додамо, що серед працівників метрополітену близько 150 працівників періодично є донорами крові. 

Нагадаємо, до Всесвітнього дня біженця на Софійській площі Києва презентували виставку-інсталяцію «Надія вдалині від дому», присвячену переселенцям та біженцям. 

Фото: КМДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!