Київ

Україна випустила безпілотники по території росії у відповідь на атаку на Київ

606 0
Атака по росії тривала 6 годин.
ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО ІЗ ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ

ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО ІЗ ВІДКРИТИХ ДЖЕРЕЛ

Україна здійснила масований удар безпілотниками по російських областях у ніч на 26 листопада як відповідь на безпрецедентну атаку «Шахедів» на Київ напередодні. Про це заявив співрозмовник Української правди в розвідці.

Видання зазначає, що атака почалася о 3:30 та завершилася о 9:20. Близько 35 дронів були випущені по об'єктах Москви та області, а також у Тулі та в Смоленську. Усі ці об'єкти військові або стосуються військового виробництва.

Читайте також: Крим для ворога буде особливим болем

«Дії суто симетричні і як знак, що рф варто задуматися про наслідки. Війна повинна йти з військовими в районах бойових дій. Удари по мирних і поза зоною бойових дій не залишаться без відповіді», – йдеться у повідомленні. 

Додамо, росіяни вранці 26 листопада заявили, що збили 24 БПЛА над росією. Там також з'ясовують, що за нові безпілотники, схожі на «Шахеди», атакували їх уночі та вранці 26 листопада.

Нагадаємо, вночі 25 листопада ворог випустив по Україні рекордну кількість ударних БпЛА – 75 «Шахедів», з них збито 74.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!