Київ

В Києві багатодітні родини отримають матеріальну допомогу

665 0
Матеріальну допомогу отримають 7 500 багатодітних родин
Фото: Wonderful Time Productions

Фото: Wonderful Time Productions

Київ виплатить 80 мільйонів гривень одноразової матеріальної допомоги багатодітним сім'ям, які виховують троє та більше дітей. Відповідне розпорядження Київського міського голови № 88 опубліковане на сайті Київради.

У 2024 році за міською цільовою програмою «Турбота. Назустріч киянам» матеріальну допомогу отримають 7 500 багатодітних родин. В тому числі внутрішньо переміщені особи, які перебувають на обліку та фактично проживають у столиці.

Матеріальна допомога буде виплачена на рахунок утримувачам багатофункціональної електронної картки «Муніципальна картка «Картка киянина».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!