Київ

В Києві ліквідують наслідки ракетної атаки, перекрито кілька вулиць. Адреси

739 0
Фото: НПУ

Фото: НПУ

У зв'язку з ліквідацією наслідків ракетної атаки на Київ та забезпеченням охорони місць надзвичайних подій перекрито кілька вулиць. Про це повідомляє КМВА.

Рух транспорту перекрито за адресами:

- перехрестя вулиці Миколи Ушакова та вулиці Академіка Єфремова;

- перехрестя вулиці Чорнобильської та вулиці Ірпінської;

- вулиця Юрія Іллєнка: від вулиці Митрофана Довнар-Запольського до вулиці Глибочицької;

- обмежено рух по вул. Новокостянтинівська на розворот в бік вул. Квартальні. Транспортним засобам рекомендовано здійснювати розворот на розв'язці з просп. С. Бандери, або на перехресті вул. Куренівська та вул. С. Скляренка.

Нагадаємо, вранці 29 грудня росіяни атакували Київ ракетами. Внаслідок атаки пошкоджено кілька житлових будинків і станцію метро. Одна людина загинула, постраждали понад 20 осіб. Під завалами можуть бути люди.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!