Київ

ОНОВЛЕНО. В Києві пролунав вибух. Працювала ППО

1385 0
Тривога триває
Фото умовне

Фото умовне

У Подільському районі столиці пролунав вибух. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Вибух у столиці. В Подільському районі. На Київ ще летять ракети», - заявив він.

Повітряну тривогу у Києві та області оголосили о 11:05. Як повідомили військові, зафіксовано пуски ракет «Калібр» з акваторії Чорного моря. Також у КМВА попередили про загрозу пусків балістичних  ракет.

Оновлено о 12:55: Після скасування тривоги Кличко уточнив, що в Подільському районі було чутно гучні вибухи від роботи ППО поруч зі столицею.  Пошкоджених обʼєктів, будинків після ракетної атаки немає. 

Нагадаємо, в повітряному просторі навколо Києва силами та засобами протиповітряної оборони було виявлено та успішно знищено:

- 6 аеробалістичних ракет «Кинджал»;
- 6 крилатих ракет «Калібр»; 
- 2 розвідувальних БпЛА.
 
Внаслідок ракетного удару ворога в одному із районів Київщини пошкоджено приватні будинки, почалась пожежа. Є постраждалі. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, вибух

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!