Київ

В Києві відкрили меморіал загиблим Нацгвардійцям

449 0

У столиці відкрили меморіал пам'яті «Вічна слава загиблим Героям», який присвятили загиблим нацгвардійцям 25-ї бригади охорони громадського порядку імені князя Аскольда. Про це повідомляє Північне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України.

Автори меморіалу Олесь Сидорук, Борис Крилов та Віктор Юрків розповіли, що ідеєю монумента стало відображення героїзму нашого народу ще із часів правління князя Аскольда.

«Акцентом композиції є мечі доби Київської Русі, які є символом незламності та непереможності українського духу. Дзвін, завжди буде нагадувати про наших воїнів, які заради миру і спокою до кінця виконували свій військовий обов'язок», — розповідають митці.

Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу. Також близьким загиблих вручили нагороди.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!