Київ

В Києві відновлять рух два автобусні маршрути

827 0
Залишилось відновити ще десяток автобусних маршрутів, які досі не відновили роботу після початку повномасштабного вторгнення росії
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Із 1 липня відновлять роботу автобусні маршрути №№ 5, 77. Про це повідомляє КМДА.
 
Рух автобусних маршрутів № 5 «Вулиця Ізюмська – залізничний вокзал «Центральний» та № 77 «Вулиця Остафія Дашкевича – Лісове кладовище» буде організовано за постійними схемами руху.
 
Як зазначають у спільноті «Пасажири Києва», залишилось відновити ще десяток автобусних маршрутів, які досі не відновили роботу після 24.02.2022. Серед них - маршрути №7 і 88, які запропоновано залишити з частковою зміною у звіті Світового Банку.
 

Нагадаємо, за словами мера столиці Віталія Кличка, у Києві до кінця війни вартість проїзду в громадському транспорті не дорожчатиме.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!