Київ

В Києві відновлює роботу автобусний маршрут №52

1653 0
Маршрут з'єднує Мишоловку та Либідську
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві з 2 березня, відновлює роботу автобусний маршрут № 52 «Вулиця Закарпатська — станція метро "Либідська"». Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Зазначається, що маршрут покращить транспортне забезпечення жителів мікрорайону Мишоловка, а також відвідувачів спеціалізованих медичних установ.

«На маршруті працюватиме автобус великої місткості з низьким рівнем підлоги, який пристосований для перевезення людей з інвалідністю, зокрема на кріслах колісних», — йдеться у повідомленні.

У КМДА додали, що із розкладом руху можна ознайомитись на сайті КП «Київпастранс»

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!