Київ

У Києві замінять формат перепусток на авто для пересування у комендантську годину

1176 0
Старі перепуски необхідно буде здати
Фото: Відкриті джерела

Фото: Відкриті джерела

З 25-го вересня в Києві вводяться перепустки нового формату на авто для пересування містом під час комендантської години. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«Система перепусток повинна систематично оновлюватися аби ними користувалися лише ті, хто відноситься до підрозділів сектору безпеки та оборони України,  критичної інфраструктури  міста  та органів державної влади. Нагадую, що ці перепустки заборонено розміщувати під склом авто або на іншому видному місці. Вони виключно пред’являються за вимогою правоохоронців чи військових», - зазначив він.

Заявки на отримання перепусток можна подавати з 4-го вересня до Центрального управління Військової служби правопорядку.

Згідно з процедурою, старі перепустки мають бути повернуті до Центрального управління Військової служби правопорядку. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!