Київ

В Києві збирають російські книжки, щоб придбати пікап для ЗСУ

703 0
Київ став одним із чотирьох українських міст, де проводять таку акцію

Мережа книгарень Vivat в Києві долучилась до акції «Постав російську книгу в куток». Її мета — зібрати якомога більше макулатури, а на виручені від продажу кошти купити автомобіль для військових ЗСУ. Про це повідомив благодійний фонд «Гуркіт», який організував акцію.

На переробку можна приносити книжки pociйською мовою чи непотрібні видання часів СРСР. Гроші, отримані від продажу макулатури, підуть на придбання позашляховика для мобільної групи протиповітряної оборони.

«Збираємо на авто (підвищеної прохідності типу "пікап 4х4", дизельний, з механічною коробкою передач та комплектом шин для бездоріжжя) для 1 МВГ (мобільно-вогнева група), яка працюватиме на напрямку, де найчастіше перетинаються траси "шахедів"», — повідомили у благодійному фонді.

За кожні 5 кг макулатури діятиме знижка 30% на наступну покупку у книжковому магазині. Непотрібну літературу кияни можуть приносити в книгарні Vivat за адресами:

вул. Петра Сагайдачного, 8,

вул. Велика Васильківська, 101.

Графік роботи книгарні: Пн-чт 10:00–20:00; Пт-нд 10:00–21:00.

Подібний збір макулатури БФ "Гуркіт" організували в Харкові, Львові та Івано-Франківську.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!