Київ

В Київській школі вищої спортивної майстерності облаштують реабілітаційний центр

460 0
Роботи мають виконати до травня наступного року

Київська міська школа спортивної майстерності оголосила тендер на облаштування у своїх приміщеннях реабілітаційного центру за 7,5 млн гривень. Про це свідчить оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Київська міська школа спортивної майстерності готова заплатити за поточний ремонт приміщень третього поверху для облаштування там реабілітаційного центру 7 млн 499 тис. 909 гривень.

Відкриті торги з особливостями призначені на 29 грудня 2023 року.

Строк виконання робіт – 30 квітня 2024 року.

Раніше школа оголосила аукціони на закупівлю велотренажерів, спортивної форми та кросівок. Згідно з повідомленням, на тендері стосовно закупівлі апаратури для радіотерапії, механотерапії, електротерапії та фізичної терапії з пропозицією виступило ТОВ МЕДРЕХАБ, яке запропонувало поставити товари за 9 млн 753 тис. гривень. Пропонована вартість менша за попередньо оголошену на аукціоні – 10 млн 145 тис. гривень. Наразі очікується рішення про переможця в аукціоні.

За результатами аукціону, КМШВСМ до 28 грудня 2023 року має отримати: Систему для мобілізації організму та функціональної реабілітації; Систему для підвісної слінг терапії та набір для підвісної слінг-терапії; Стіл процедурний; Прилад для високо індуктивної магнітної терапії; Апарат лазерної терапії; Апарат для електростимуляції; Апарат для ультразвукової терапії; Апарат електротерапевтичний для глибокого прогріву; Систему функціональної електростимуляції; Прилад для фокусованої екстракорпоральної ударнохвильової терапії.

Нагадаємо, Покровську церкву та дзвіницю на вул. Покровській, 7 в Києві, які є памʼятками національного значення, збираються реставрувати за 123 мільйони гривень

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!