В центрі Львова, де часто евакуюють автівки, забрали «знак» про заборону стоянки, який встановили торік

2382 0
Кілька днів тому на цьому місці встановили знак про передачу неправильно припаркованих авто на ЗСУ.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові на перехресті вул. Винниченка – вул. Просвіти прибрали «знак» про заборону стоянки, який встановили торік. Натомість два дні тому на цьому місці встановили знак про передачу неправильно припаркованих авто на потреби Збройних сил України. Tvoemisto.tv зверталося до ЛМР щодо роз'яснення. Вчора цей знак також прибрали.

Ця ділянка – одна з тих, де постійно паркуються з порушеннями, а тому тут чи не щодня можна побачити евакуатор та роботу інспекторів із паркування. Щодня за порушення правил зупинки та паркування транспортних засобів на вулиці Винниченка у Львові фіксують близько 20 правопорушень. 

Читайте також: Я прийшов – авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

Йдеться про перехрестя Винниченка – Просвіти та іще одне перехрестя поряд, з вулицею Підвальною. Вони переходять із одного в друге, проте багато хто з водіїв вважає цю ділянку проїжджою частиною. Для кращого розуміння власники автомобілів вважають, що доцільно було б поставити тут знак «Зупинка заборонена». Натомість замість такого знака були встановлені дві інформаційні таблички, малопомітні для водіїв.

Читайте також: Паркування у Львові. Що змінилось та де найчастіше штрафують

Нагадаємо, що  журналістка Tvoemisto.tv поспілкувалася з інспектором з паркування у Львові про те, як він визначає, який автомобіль потрібно евакуювати, хто має компенсувати вартість пошкодженої під час евакуації машини, скільки евакуаторів працює у місті та чи справді є такі авто, які вони не можуть забрати на штрафмайданчик.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!