Від завтра у Львові курсуватиме новий трамвай «Електрону»

3158 0
Вже завтра, 1 листопада, на маршруті №1 працюватиме новий низькопідлоговий трамвай, який виготовив на замовлення міста завод «Електрон». Трамвай 3-секційний.
Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" у Facebook

Фото: ПАТ "Концерн-Електрон" у Facebook

Є 35 місць для сидіння, загальна пасажиромісткість – 160 осіб. Також обладнано одне місце для інваліда у візочку. Довжина трамвая – 19,6 м, ширина – 2,3 м, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Загалом, на сьогодні на трамвайних маршрутах курсує 75 одиниць транспорту, на тролейбусних – 60 тролейбусів. Ще у вересні 2012 року випуск трамваїв складав  - 55 одиниць. У вересні 2013 р. – 43 одиниці, у зв’язку з ремонтом вул. Хмельницького.

Нагадаємо, Електрон Т3L441 - український трисекційний, чотиривісний, односторонній, повністю низькопідлоговий трамвай, виготовлений ТзОВ спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!