Київ

Відпочинок і нові знання: підбірка денних таборів для дітей у Києві

2873 0
Цьогоріч в столиці працюватимуть літні табори.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Скоро літо й у школах розпочинаються канікули. Попри війну діти прагнуть відпочинку й нових знайомств. Щоб цей час зробити максимально цікавим та корисним для дитини й не виїжджати далеко за межі міста чи області, існує безліч денних літніх таборів. Тематичне спрямування батьки з дітьми можуть обрати самостійно: від спорту та мистецтва до ІТ-технологій.

Редакція «Твого міста» підібрала денні табори у Києві, куди ваша дитина може поїхати відпочити й отримати нові знання. У підбірці перевірені пропозиції з ночівлею і без. 

Театральний табір для дітей та підлітків на літніх канікулах 2023 у Києві

 

Уже другий рік підряд театр-студія «Біла Ворона» організовує денний табір для дітей. Цьогоріч його планують проводити в шість змін - по 5 днів в тижні (без вихідних). Перша зміна починається 19 червня, а остання — 14 серпня.

Під час табору діти зможуть покращити навички комунікації та вибудовування стосунків з однолітками, «розвинуть свій емоційний інтелект, харизму та впевненість, а також дізнаються про лідерство, успішну самопрезентацію, креатив, партнерство й віру в себе», запевняє заклад.

На учасників чекатимуть заходи з акторської майстерності, розвиток правильної та чіткої вимови, робота у кадрі, зйомка відео, звукозапис, квести на свіжому повітрі та багато іншого.

Тривалість табору п'ять днів з 10.00 до 18.00.

Вік: 9-15 років.

Вартість: Повний квиток без харчування: 5990 гривень (за 5-денну зміну).

                Повний квиток з харчуванням: 6790 гривень.

Місце проведення: Київ, станція метро Васильківська, вулиця Ю. Здановської 8Б (Ломоносова 8Б), 3й поверх.

Літній ІТ-табір повного дня від IT-школи GoMother

 

Діти від 6 років можуть взяти участь у щорічній освітньо-розважальній програмі «Літній IT табір». Учасники освоять інформаційні технології, познайомляться з програмуванням, комп’ютерною графікою і зроблять перші кроки в блогерстві.

Перша група стартує 5 червня і в декілька змін триватиме до 27 серпня. 

У програмі табору вивчення фотошопу, основ програмування, заняття з музики, уроки англійської та китайської. 

Тривалість табору: п'ять днів з 9:00 до 19:00.

Вік: 6-16 років.

Вартість: 3200 гривень за п’ять днів зміни (з урахуванням триразового харчування).

Місце проведення: Київ, проспект Перемоги, 131-А. 

Англомовний денний табір для дітей від школи Green Country

 

Англомовна школа влаштовує табір, де буде не лише вивчення мови, а й творчі майстер-класи, прогулянки, щоденні екскурсії, кулінарія, ігри та вікторини.

На дітей чекає 40 годин англійської мови. Табір передбачає шість змін — по 10 днів. Перша починається 5 червня, а остання — 14 серпня. 

У школі обіцяють, що у дітей не буде перерв, перегляду фільмів і «залипання» в гаджетах, адже весь час вони будуть залучені в тематичні активності.

Тривалість табору: 10 днів з 8:30 до 18:00 (або скорочений день 8:30-13:30).

Вік: 6-11 років.

Вартість: 13 200 гривень (​комплексний обід і три перекуси – входять у вартість програми) за 10-денну зміну.

Місце проведення: Київ, метро Театральна, вулиця Євгена Чикаленка, 20А або метро Позняки, вулиця Драгоманова, 31Б.

Літній табір AgileCamp від «Спільношкола»

 

Із 3-го по 28-ме липня щотижня у «Спільношколі» буде проходити табір, де діти будуть навчатися та розвиватися за філософією Agile. Її унікальність в тому, що діти прокачують свою креативність та вміння працювати в команді, вчаться розподіляти задачі та створювати нове.

Табір розрахований, як для учнів школи, так і для дітей, які мають літні канікули або бажають вчитися у «Спільношколі» й пізнати її атмосферу.

У програмі табору зустрічі-тренінги з social emotional learning, англійська в міні-групах двічі на тиждень, гаджет детокс, курси за вибором, які вже включені у вартість (футбол, акробатика, айкідо, майстерня малювання, майстерня ліплення, шахи, дзюдо, паркур).

Тривалість табору: 5 днів з 8:00 до 19:00.

Вік: 8-15 років.

Вартість: 6750 гривень (триразове харчування входить у вартість) за п’ятиденну зміну.

Місце проведення: Київ, вулиця Родини Крістерів, 20-Г, ЖК «Варшавський».

Денний табір школи «Смартіка» в Оболонському районі Києва

 

Табір розташований у лісі, що є заповідною зоною на території Києва в 15 хвилинах від станції метро «Мінська». Організатори обіцяють, що дитина буде дихати дійсно свіжим повітрям  щодня багато часу проводитиме на природі. Літо буде проходити весело, змістовно, з користю для здоров’я, фізичного та розумового розвитку. Всі заняття проходять в ігровій формі. Передбачаються творчі експерименти, квести та естафети.

Взяти участь у таборі зможуть як діти приватної школи «Смартіка», так і учні інших навчальних закладів. Планується три зміни різної тематики («Рятівники планети» 3-14 червня, «Американські канікули» 17-28 червня й тематика залежно від запитів, 1-12 липня).

Тривалість табору: 10 днів.

Вік: 5-10 років.

Вартість: 8500 гривень за 10 днів.

Місце проведення: Київ, Хутір Редьки-1, вулиця Садова, 22, Оболонський район.

Анастасія Коваль

 

ТЕГИ: табір, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!