Київ

Внаслідок російської ракетної атаки в Києві та області були пошкоджені електромережі

766 0
Росіяни вже почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру
Умовне фото

Умовне фото

У Києві та Київській області були пошкоджені електромережі під час російських ракетних обстрілів 21 вересня. Про це повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Виконавчий директор ДТЕК припустив, що росіяни вже почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, як торік.

«Вже так зрозуміло, що дійсно починають цілити по інфраструктурі. Я думаю, що будуть робити це й надалі», — сказав Сахарук.

Після обстрілів близько 3 тисяч споживачів у Київській області були без світла, а в Києві — близько тисячі. Протягом години енергетики «заживили» споживачів та впродовж дня ремонтували мережі.

Він додав, що майже пів року фахівці ремонтували обладнання. Нині стан енергетики дозволяє пройти майбутню зиму без відключень електроенергії навіть у пікові години навантажень. Проте за умови, якщо РФ не буде обстрілювати інфраструктуру.

Нагадаємо, внаслідок ракетної атаки на Київщині постраждав завод Pepsi. Компанія PepsiCo внесена до списку міжнародних спонсорів війни, оскільки вона продовжує працювати в Росії після початку повномасштабного вторгнення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!