Політична реклама

З наступного тижня у львівських трамваях та тролейбусах озвучуватимуть зупинки

1195 0
Із наступного тижня у міському електротранспорті у Львові працюватиме система озвучення зупинок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на «Львівелектротранс»,

«Я думаю, з наступного тижня озвучка має бути в усіх трамваях і тролейбусах. Якщо з наступного тижня озвучки не буде, то інформуйте на гарячу лінію міста 297-59-11, або на гарячу лінію управління транспорту та зв’язку. Бо у  транспорті має бути озвучення», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», у всіх трамваях озвучення вже працює. З понеділка озвучення буде працювати і у всіх тролейбусах. Зараз фірма «ЗІТ» влаштовує озвучувальні пристрої у тролейбусах. Це перший крок, наступний – встановлення GPS-навігаторів. Нові озвучувальні прилади встановлюють на 50 тролейбусах.

ТЕГИ: транспорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!