Київ

За два роки війни в Києві відремонтували 1 582 укриття

490 0
Цього року планують відремонтувати ще 300 укриттів.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

В КМДА відзвітували про ремонт у третині київських укриттів. За два роки в Києві провели ремонти у 1 582 укриттях та сховищах. Про це розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

У 2024 році планують відремонтувати ще майже 300 укриттів, а також облаштувати нові.

За словами Петра Пантелеєва, для проведення ремонтів в укриттях і сховищах місто виділило районним державним адміністраціям у місті Києві майже 1,8 мільярда гривень. 

«Переважна більшість захисних споруд перебуває на балансі районних служб. Райони визначають обʼєкти та перелік необхідних робіт, здійснюють закупівлі матеріалів та обирають підрядні організації. Адже йдеться про безпеку й захист людей, усі без винятку мають усвідомлювати відповідальність за якість та надійність виконаних робіт, максимально раціональний підхід до використання бюджетних коштів», — розповів заступник голови КМДА.

Нагадаємо, станом на початок року 2023 року в Києві налічувалося понад 4 тисячі укриттів.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!