Завтра у Києві прощатимуться з львівським професором, який помер від онкозахворювання

3071 0
Для тих, хто захоче поїхати в Київ на прощання, організують трансфер.
Валерій Денисенко. Фото: Фейсбук

Валерій Денисенко. Фото: Фейсбук

Завтра, 19 жовтня, прощатимуться із завідувачем кафедри теорії та історії політичної науки ЛНУ імені Івана Франка професором Валерієм Денисенком, який помер від онкозахворювання. Про це повідомляють на сторінці кафедри у Фейсбук.

Прощання відбудеться о 13:00 у приміщенні крематорію на Байковому кладовищі у Києві. Доїхати зі Львова до Києва можна самостійно, а також для охочих організують централізований трансфер. Кількість місць обмежена. Детальнішу інформацію щодо трансферу мають повідомити невдовзі.

Нагадаємо, що днями у Львові помер  завідувач кафедри теорії та історії політичної науки ЛНУ імені Івана Франка професор Валерій Денисенко. Лікарі діагностували у професора рак 4-ї стадії. Влітку йому збирали кошти на курси хіміотерапії, одна з яких коштувала по 40 тис. гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!