Завтра та в четвер мюзикл «Дударика» у Львові покажуть востаннє

2362 0
Наступного року його ставитимуть вже в інших містах.

Відомий мюзикл від хорової капели «Дударик» «Пригоди святого Миколая» цього року у Львові покажуть востаннє. Про це розповів керівник капели Дмитро Кацал.

«Вже 5 років поспіль мюзикл збирає повні зали маленьких глядачів, тож настав час показати його Україні. Тому цьогоріч мюзикл відбудеться у Львові востаннє, бо наступного року поїде по інших містах України», – каже Дмитро Кацал.

Читайте також: Бог, правда, праця. Дмитро Кацал про різдвяні концерти, дискусії з батьком та майбутнє «Дударика»

Герої мюзиклу – ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт – зійдуться в епічному музичному двобої за віру у добро і Святого Миколая.

Музика до вистави створена на основі таких хітів, як James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», Chuck Berry «Johney B. Good», The Beatles «Hey Jude», Adele «Skyfall», Scorpions «You And I», Leonard Cohen «Halleluia», Eric Clapton «Tears In Heaven». Аранжування виконане Дмитром Кацалом та Володимиром Заборовським. Автор та постановник – Дмитро Кацал.

Мюзикл можна буде побачити у Львові на сцені театру імені Марії Заньковецької 16 грудня о 16:00 та о 18:30. 19 грудня його покажуть на сцені Центру Довженка о 16:00 та о 18:30. Музичний супровід мюзиклу буде від рок-оркестру.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!