44 підприємствам Львова, які не мають очисних споруд, пригрозили закриттям

1562 0
Влада Львова скерувала листи 44 підприємствам харчової промисловості міста, які не мають очисних споруд, і попередила, що якщо до 2016 року не буде виконано відповідних вимог, ці підприємства закриють.

Про це на сесії ЛМР 31 липня повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук, цитує чиновника прес-служба ЛМР.

Він зазначив, що у Львові є 712 км каналізаційних мереж, з яких 67 км – це колектори, які є у не зовсім придатному стані.

«За останні два роки ми змінили колектори на кількох вулицях Львова – на вул. Хмельницького, Замарстинівській та Городоцькій, протяжністю у 3,5 км на суму 112 млн грн. Цього року ми також запланували реконструкцію колекторів на вул. Стуса, просп. Червоної Калини та вул. Гайдамацькій, протяжністю у 1,5 км і вартістю понад 30 млн грн. Також розпочнемо роботи з реконструкції каналізаційних мереж на вул. Тракт Глинянський», – зазначив Володимир Шевчук.

Також, за його словами, важливим є питання повернення у власність міської влади каналізаційного колектора з м. Винники.

«Це дозволить запобігти забрудненню атмосферного повітря в районі вулиць Богданівська – Новознесенська в Личаківському районі міста. Колись ми передали цей колектор міській владі Винник, але те, що робиться там зараз, – це повний безлад. Неприємний запах звідти треба негайно ліквідувати. Можливість повернення є, але це коштує близько 900 тис грн», – додав Шевчук.

Також заступник міського голови Львова з питань містобудування та інфраструктури повідомив, що міська влада написала листи 44 підприємствам харчової промисловості міста, які не мають на сьогодні очисних споруд. Йшлось у зверненнях про те, що якщо до 2016 року не буде виконано всіх вимог, підприємства закриють. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!