5000 грн за напис: львів’янам пропонують подарувати парку іменні лавки

2416 1
Львів’ян закликають долучитися до облаштування парку ім. Івана Павла ІІ, що на Сихові. Зокрема, усі охочі зможуть подарувти парку відпочинкову лавку, на якій викарбують ім’я та прізвище мецената. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
http://ua.igotoworld.com/

http://ua.igotoworld.com/

Як зазначила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, відповідно до проекту, у парку передбачено встановити 100 лавок. На сьогодні тут вже проклали центральну доріжку – від. вул. Лісної до вул. Хоткевича. Також біля вул. Хоткевича облаштували сходи.

Читайте також: У Львові буде унікальний парк з іменними лавочками. Візуалізація

Наступний етап – облаштування освітлення вздовж центральної алеї, встановлення лавок та смітників. «При уточненні міського бюджету, проситимемо виділити ще 2,8 млн грн для виконання цих робіт. Однак, кожен охочий зможе внести свою лепту та подарувати парку лавку. Такі лавки будуть іменними, на них вигравірують імена меценатів. Вартість однієї лавки зі спинкою – 5 тис. грн. Сподіваємося, що громада відгукнеться на таку пропозицію. Тоді можна буде бюджетні кошти, передбачені на придбання лавок, скерувати на інші роботи у парку», - розповіла Ірина Маруняк.

Усім, хто захоче подарувати парку іменні лавки, пропонують звертатись у відділ комунального господарства Сихівської районної адміністрації, тел.: 254-64-17/15.

Нагадаємо, проект зі створення парку духовної культури ім. Св. Папи Римського Івана Павла ІІ передбачає комплекс заходів: будівництво за Церквою Катехитичної школи; будівництво за Катехитичною школою Бульвару ім. св. Папи Римського Івана Павла ІІ (ширина – 10 м); облагородження лісопаркової смуги з облаштуванням Хресної дороги (лісопаркова смуга за будівлею Сихівської РА). Загальна вартість проекту – 50 млн. грн. Термін реалізації проекту – 5 років. Лісопарк має площу 98 га.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
4 Серпня, 2016 12:30
Світлана В Америці так ро[***]! Зазвичай це присвята комусь!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!